Last news in Fakti

2 Декември, 2014 23:19 945 0

Резервите на Реал Мадрид разгромиха Корнея

  • реал мадрид-
  • корнея-
  • испания

Белият балет се класира на 1/8-финалите за Купата на Испания

Резервите на Реал Мадрид разгромиха Корнея - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Реал Мадрид победи с 5:0 третодивизионния Корнея в мач реванш от 1/16-финалите на турнира за Купата на Испания.

По този начин „белият балет“ се класира за 1/8-финалите на надпреварата, след като спечели и първата среща с 1:4. В този  мач Карло Анчелоти даде почивка на част от своите титуляри, а шанс за изява получиха някои от резервите на отбора.

Изненадващо мачът започна доста равностойно, като в 15-та минута гостите дори получиха дузпа след нарушение на Арбелоа срещу Боникет в наказателното поле на Реал. Боникет обаче изпълни слабо наказателният удар, пращайки топката над гредата. Европейските шампиони отбелязаха гол още в следващата атака. Тогава Иско изведем Хамес зад защитата и с прехвърлящ удар той отбеляза за 1:0. В 32-та минута Хамес върна услугата и изведе Иско сам срещу вратаря, който без проблем отбеляза за 2:0. В 34-та минута Чичарито даде технично подаване с пета на колумбиецът, който с техничен удар отбеляза за 3:0.

Реал продължи да доминира и през второто полувреме. В 57-та минута Хесе замени Кедира, след като през последните 6 месеца се възстановяваше от тежка контузия. В 60-та минута Чичарито отправи красив удар, който срещна гредата на  Корнея и влезе в мрежата за 4:0. Крайният резултат оформи Хесе в 78-та минута. Тогава Иско завърши продължителен рейд с пас към юношата, който с диагонален удар отбеляза за 5:0.

На за 1/8-финалите Реал Мадрид ще срещне победителят от мача между Оспиталет - Атлетико Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА