Last news in Fakti

8 Декември, 2014 16:24 2 112 1

Трагедия: Юноша на Локо Пловдив загина в катастрофа

  • трагедия-
  • катастрофа-
  • удавяне-
  • пенев-
  • локомотив пловдив

Младият футболист починал след като автомобилът попаднал в напоителен канал

Трагедия: Юноша на Локо Пловдив загина в катастрофа - 1
Снимка: lportala.net
Младият мъж, който загина при пътен инцидент между селата Йоаким Груево и Кадиево, е футболист на Локомотив (Пловдив). При инцидента вчера издъхна Йордан Пенев, роден 1994 година, съобщи "Марица". Футболистът е възпитаник на треньора Красимир Димитров, преди това наставник му е бил Васил Анков.
 
Колата изхвърча и пада в 7-метров напоителен канал. Спътникът на Пенев е успял да излезе от колата и е невредим. Той обаче не е успял да измъкне приятеля си. Малко по-късно водолази намират безжизненото тяло на Йордан Пенев на метри от потъващата кола, трупът е бил отнесен от течението. По първоначална информация играчът на Локомотив (Пловдив) е починал от удавяне, но е възможно това да е станало и от удара. Назначена е съдебномедицинска експертиза.
 
Мачът на дублиращия отбор на Локомотив (Пловдив) срещу ЦСКА пък бе отложен. Той трябваше да се играе във вторник от 14 часа на "Лаута". Ръководството на "черно-белите" е помолило колегите си от "Армията", двубоят да бъде пренасочен за сряда. От Борисовата градина са се съгласили, а от БФС са разрешили промяната. Срещата ще започне с едноминутно мълчание в памет на Данчо Пенев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    Leka mu prast na momcheto.