Last news in Fakti

12 Декември, 2014 12:28 3 510 4

Домусчиев: Питам се "Защо продължавам?"

  • домусчиев-
  • черно тото-
  • лудогорец-
  • шампионска лига

В България има черно тото, заяви собственикът на Лудогорец

Домусчиев: Питам се "Защо продължавам?" - 1
Снимка: БТА
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев гостува в БНТ в качеството си на председател на Управителния съвет на КРИБ (Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България). Той говори по бизнес теми, но не пропусна да отговори на въпроси с футбола, собствения му клуб и разследването за черно тото, което се проведе преди два дни.
 
„Имах сигнали, че се работи сериозно по акцията за уредените мачове. Разбира се, трябваше да се оставят службите да работят. Да се надяваме, че ще има още такива акции и също така ще има задържани лица. В Гърция арестуваха сериозни хора за това нещо. Трябва да следваме примера на другите държави и да взимаме мерки. В България също има черно тото. Може би не в такива мащаби, защото пазарът ни е малък, но все пак това нещо трябва да се изкоренява. Предполагам, че полицията си е свършила добре работата и тепърва ще започнат да се разплитат доста схеми. Да им пожелаем успех и нека се надяваме, че прокуратурата ще си свърши добре работата”, заяви Домусчиев.
 
„Не съм получавал заплахи, но няма и за какво. Винаги всички упреци са към Боби Михайлов, като президент, той го отнася най-много.”
 
„Двата момента, които ме зарадваха най-много през тази година, бяха мачовете срещу Лацио и Стяуа. Най-голямо удоволствие изпитвах, когато видях стадиона пълен във всичките ни мачове от Шампионска лига.”
 
„Има голяма доза разочарование и неудовлетворение, защото хейтърството се превърна в национална черта. Завистта е нещо много важно и голямо в България. Каквото и добро да направиш, винаги след това си оплют. Това малко разочарова и си казваш „защо го правя”?”
 
„Нека се погледне статистиката и да се види колко пъти противниковият отбор е минал центъра в наш мач от „А” група. Как да има отсъдени дузпи? Не може да се сравнява това с двубоите ни срещу Реал Мадрид или Ливърпул, нека се види колко гола сме допуснали в ШЛ и колко в „А” група.”
 
„Още обмисляме какво трябва да правим. Аз обаче малко се уморих от футбол, даже в момента не ми се работи по темата. Каквото и да направиш, отнасяш много критики и завист. До лятото няма да има съществени промени и няма да има нови имена, затова нека минат няколко месеца и тогава ще мислим.”
 
„За съжаление, нас само ни критикуват, а никой не гледа какво добро сме направили. Ние не се оплакваме и не чакаме държавата да ни помогне или да дойде някой и да налее парите. Футболът е бизнес, който може да бъде и успешен,” коментира собственикът на Лудогорец.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    1 0 Отговор
    Е как аз ви се радвам, не съм фен на никой БГ отбор и не съм от агитка - за това така
  • 2 Бате Ицо

    2 0 Отговор
    Аз съм привърженик на ЦСКА откакто се помня, но моите уважения за това, което направи и продължава да прави Лудогорец. Те показват как се прави съвременния футбол - с много пари, но и със строга организация и отчетност!

    Коментиран от #4

  • 3 бмф

    0 1 Отговор
    Имах сигнали ,че се работи СЕРИОЗНО по акцията поръчана от Мен,да се оризилят др. отбори!Честито на печелившите!
  • 4 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бате Ицо":

    Е те и ЦСКА имаха през годините дори и повече пари.