Last news in Fakti

24 Декември, 2014 12:57 901 0

Петев пожела успех на Стоев в Левски

  • петев-
  • стоев-
  • лудогорец-
  • левски

Горд съм от престоя си в АЕЛ, сподели националният селекционер

Петев пожела успех на Стоев в Левски - 1
Снимка: БТА
Новият треньор на националния отбор по футбол Ивайло Петев пожела успех на Стойчо Стоев в „Левски”. Именно Стоев наследи Петев в Лудогорец преди две години, а фенове на „Левски” съблякоха Петев и не му позволиха да поеме „сините” в края на миналата година.
 
„Пожелавам успех на Стойчо Стоев в „Левски”, дано да се справи”, сподели националният селекционер в „Шоуто на Слави”.
 
„Въобще не очаквах събличането, защото половин час преди това преговаряхме надълго с ръководителите на „Левски”. Това не са фенове на „Левски”. Това можеше да навреди на моята кариера, но в случая ми помогна. Не съм се чувствал унизен, защото знам, че тая случка беше дирижирана и съжалявам, че органите на реда не си свършиха работата. Всичко беше една сценка в рамките на 2-3 минути”, коментира Петев събличането си от феновете на „Левски”.
 
„Много съм горд от АЕЛ Лимасол и това, което постигнах там. АЕЛ не е от водещите отбори в Кипър и когато отидох беше назад, на шесто място, и един гол не ни стигна да станем шампиони. Един мач беше прекратен заради хвърлена бомба и така, но станахме втори и участвахме в Шампионска лига. Голямо уважение има към мен там. Постигнал съм си го с работата и да се появи българско знаме на стадиона на АЕЛ не е никак малко. В спорта има загуби и загуби. Когато загубиш, трябва да загубиш достойно”, допълни младият специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА