Last news in Fakti

27 Декември, 2014 13:09 609 0

„Левски” няма да взима играчи на проби

  • стойчо стоев-
  • левски-
  • проби

Няма достатъчно време, заяви новият треньор на Левски Стойчо Стоев

„Левски” няма да взима играчи на проби - 1
Снимка: БТА

Левски няма да взима играчи на проби по време на зимната подготовка. Това заяви новият треньор на „сините” Стойчо Стоев.

„Нямам намерение да взимам играчи на проби. Не чакаме такива за старта на подготовката. Времето ни притиска. Целта ни е веднага да влизаме в преговори с футболистите, които са одобрени от спортно-техническия щаб, и ако е възможно, те да подписват договори. Причината е, че просто нямаме достатъчно време”, заяви пред „Тема спорт” бившият треньор на Лудогорец.

„Наблюдавам определени състезатели и по празниците. Но това е нормално, тъй като късничко започнахме със селекцията. Дано да я свършим навреме. Има футболисти, които съм харесал, и такива, които вече сме отхвърлили”, каза още Стойчо Стоев.

През есента Левски покани на тестове половин дузина футболисти. От тях единствен до договор достигна Наджиб Амари. Той обаче се оказа ябълка на раздора между спортния директор и тогавашен треньор Георги Иванов и гласения за наставник от 1 януари Димитър Димитров. Тогава Херо искаше Левски да подпише с Жужу, но Гонзо го отпрати и взе Амари. След това двамата не се разбраха и бургазлията да поеме тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА