Last news in Fakti

28 Декември, 2014 10:58 863 0

Батков дава повече пари за зимна селекция

  • батков-
  • селекция-
  • левски-
  • стоев-
  • гонзо

Адвокатът зарадва Стоев и Гонзо

Батков дава повече пари за зимна селекция - 1
Снимка: БТА
Новият старши треньор на Левски Стойчо Стоев беше посрещнат с добра новина на „Герена". Той и директорът Георги Иванов получиха бонус от собственика Тодор Батков, който ще се отрази директно на зимната селекция на клуба. 
 
От януари бюджетът на клуба за заплати на футболистите ще се вдигне с 40 000 лева, пише "Меридиан Мач". Това значи, че "Левски" може да си позволи 240 000 лева на месец за издръжка на играчите, а не както от началото на сезона - 200 хиляди. Въпреки увеличението на бюджета за заплати „сините" са много далеч от парите, които даваха на месец за футболисти преди година. Тогава цифрата беше близо 500 000 лева. 
 
Както е известно, на „Герена" намалиха двойно заплатите в началото на сезона, когато се наложи Гонзо да прекратява договорите на редица чужденци. Това стана по две причини. Първо, клубът е в тежка финансова криза и второ - УЕФА наказа „сините" за неспазване на финансовия феърплей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА