Last news in Fakti

30 Декември, 2014 10:45 631 0

УБА разкара Ървайн

  • уба-
  • ървайн-
  • роб кели

"Дроздовете" заемат незадоволителното 16-о място във временното класиране

УБА разкара Ървайн - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Уест Бромич Албиън реши да освободи мениджъра Алън Ървайн след незадоволителните резултати на отбора от началото на сезона.

"Дроздовете" са в серия от 3 поредни загуби в Премиър лийг и заемат 16-о място във временото класиране, като са само на точка от зоната на изпадащите. В последния мач на Ървайн начело на тима Уест Бромич допусна поражение с 0:2 от Стоук Сити.

Така за гостуването на Уест Хам на 1 януари тимът ще се готви под ръководството на досегашния асистент на Ървайн - Роб Кели. Очаква се до края на седмицата шефовете на клуба да обявят името на новия мениджър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА