Last news in Fakti

25 Януари, 2022 18:30 1 563 4

Кирил Десподов е желан от отбор с амбиции за класиране в английската Висша лига

  • кирил десподов-
  • уба-
  • лудогорец

Българският национал би могъл да последва примера на Бербатов и Петров към шампионата

Кирил Десподов е желан от отбор с амбиции за класиране в английската Висша лига - 1
Снимка: БГНЕС

Английската Висша лига може и да поизгуби от блясъка си в последните няколко години, но шампионатът продължава да се слави като най-атрактивната дестинация за някои от най-големите футболисти в света. Българинът Кирил Десподов може да се озове в тази компания от идния сезон, ако информацията на „България днес“ се потвърди и втородивизионният УБА привлече крилото, пише Gol.bg.

Десподов в момента е ухажван от редица чуждестранни тимове, но засега в Лудогорец не е пристигнала достатъчно атрактивна оферта, която да си струва обсъждането.

„Дроздовете“ междувременно проявяват сериозни амбиции за класиране в елитния ешелон, тъй като в момента се намират в зоната за плейофите в Чемпиъншип.

Албиън междувременно е тим с доста богата история и със сигурност би могъл да се превърне в една отлична дестинация за развитието на „Футболист №1 на България за 2021 г.“


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Втородивизионния?

    8 1 Отговор
    Е как е втородивизионния, пък се бори за Висшата лига, ще прескочи Първа дивизия?

    Коментиран от #3

  • 2 Писал

    5 0 Отговор
    Божинката
  • 3 Конфуций

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Втородивизионния?":

    Висшата лига е първа дивизия
  • 4 кУмУнист

    2 0 Отговор
    Колко сме напред във футбола. Футболист на годината, човека обявен за номер 1 в България, може да стигне най много до втородивизионен английски клуб. 🤣