Last news in Fakti

3 Януари, 2015 11:00 727 0

Пробите на Краев в Сити започват

  • божидар краев-
  • левски-
  • манчестър сити-
  • англия-
  • ювентус

Младокът това прекара кратък период и в школата на Юве в Торино

Пробите на Краев в Сити започват - 1
Снимка: levski.bg

Една от надеждите на Левски Божидар Краев днес замина за Манчестър, където ще кара проби в един от грандовете на Европа - Манчестър Сити.

17-годишният талант ще прекара една седмица в базата на английския шампион.

Както е известно, той бе на тридневни проби при шампиона на Италия Ювентус. След края на сезона в "А" група той тренира с втория тим на "бианконерите".

Роденият във Враца играч дори вкара един гол в двустранна игра под ръководството на световния шампион от 2006 година Фабио Гросо, който е начело на Примаверата на "Старата госпожа". От Юве останаха доволни от видяното, като се очаква да направят запитване за юношеския национал след отварянето на трансферния прозорец.

"Гражданите" искаха да видят Краев на живо още през декември, но това нямаше как да се случи, тъй като той бе в Торино, след което дойдоха коледните и новогодишни празници. Въпреки това от Манчестър са доста настоятелни и сега ще го пробват

Ръководството на 26-кратните шампион от София от своя страна се надява на добро представяне от своя талант, за да може при евентуална негова продажба да влязат свежи пари в касата на "сините".

"Очаквам един безценен опит за мен и едно хубаво преживяване. За мен е чест да бъда на проби в такъв голям клуб като Манчестър Сити. В Англия всичко е топ ниво. Тестовете в Ювентус със сигурност ще ми помогнат, тъй като и двата тима са много големи. Не се притеснявам от нищо. Ако остана в Левски няма да бъда разочарован, дори мисля, че ще бъде добре, ако остана още време в България. Аз за това се подсигурих с нов договор с Левски", каза Краев при заминаването си за Англия тази сутрин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА