Last news in Fakti

7 Януари, 2015 17:01 1 034 0

Изписаха Мохамед Али от болницата

  • мохамед али-
  • блоница-
  • бокс

Легендата на бокса вече се намира в своя дом

Изписаха Мохамед Али от болницата - 1
Снимка: БТА/AP

Боксовата легенда Мохамед Али бе изписан от болницата, в която беше настанен през миналия месец, заради възпаление на пикочните пътиша и лека форма на пневмония, съобщи Би Би Си.

Говорителят на семейството на трикратния световен шампион в тежка категория Боб Гърней заяви, че той се е върнал в своя дом  във вторник вечер. Според него здравословното състояние на Али се е подобрило съществено и той се чувства по-добре. Той изрази и благодарностите на семейството на 72-годишния бивш боксьор към всички, които са го подкрепили в тежкия момент.

Мохамед Али беше диагнозтициран с болестта на Паркинсон през 1984 г., три години, след като прекрати спортната си кариера. За последно той се появи на публично събитие на церемонията по раздаване на хуманитарните награди на негово име, която се проведе в родния му Луисвил.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА