7 Януари, 2015 17:26 1 429 0

От Челси влязоха в преговори с бащата на Меси

  • лионел меси-
  • барселона-
  • челси

Роман Абрамович е готов да даде 250 млн. за звездата на Барселона

От Челси влязоха в преговори с бащата на Меси - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Представители от ръководството на Челси са се свързали с бащата и мениджър на звездата на Барселона Лионел Меси, започвайки преговори за трансфера на нападателя, съобщи испанското радио  RAC1.

Хората от английския гранд са се свързали с Хорхе Меси, веднага след като са разбрали  за противоречията на звездата с треньора ма Барса Луис Енрике.  Те са искали да опипат почвата за евентуалния трансфер на аржентинския нападател.

Според испанските медии собственикът на Челси Роман Абрамович винаги е мачтал да види Меси в своя отбор и е готов дори да плати сумата от освобождаващата клауза в договора на играча, която се равнява на 250 млн. евро.

Според различни спекулации Меси е побеснял, след като Енрике не го пуснал в стартовия състав на Барселона по време на мача срещу Реал Сосиедад, загубен от „каталунците“ с 1:0. В момента футболистът е заплашен и от процес за укрити данъци.

Очаква се сериозна роля за евентуалния трансфер да изиграе и един от водещите футболисти на Челси – Сеск Фабрегас. Той е бивш съотборник с Меси от Барселона и много близък негов приятел. Испанецът вече заяви, че с удоволствие би играл отново с нападателя в редиците на Челси. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА