Last news in Fakti

8 Януари, 2015 14:00 1 060 0

Анчелоти: Няма повод за притеснение

  • анчелоти-
  • реал (м)-
  • няма повод за притеснение

Реал (М) регистрира две поредни загуби и

Анчелоти: Няма повод за притеснение - 1
Снимка: БТА/ AP

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти отрече твърденията, че отборът му се намира в криза.

"Белият балет" записа втора поредна загуба във всички турнири. Вчера в дербито с Атлетико Мадрид от 1/8-финала за Купата на Испания мадридчани капитулираха след 0:2.

След мача обаче Анчелоти категорично заяви, че за момента все още не вижда причина за притеснение.

"Контролирахме мача до дузпата, която Раул Гарсия вкара. В края не се представихме толкова добре.

През първата част държахме нещата в свои ръце, но ни липсваше ефикасност в дълбочина. Прекалено много пасове бяха по дължината на терена. Междувременно Атлетико се защитаваше добре. Дали сме в криза? Това ми се струва леко преувеличено.

Не сме доволни от последните две загуби, но скоро ще се върнем на верния път. Играем с Еспаньол в събота, а след това предстои и реванш за купата. Имаме своите шансове, макар Атлетико да е фаворит в момента. Ние обаче ще се борим докрай", заяви Анчелоти, който допълни, че е оставил Роналдо на пейката, тъй като той е бил "леко уморен".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА