Last news in Fakti

25 Януари, 2015 19:05 1 046 0

Германци победиха Лудогорец в контрола

  • лудогорец-
  • унион берлин-
  • контрола

Унион Берлин победи с 1:0 Орлите в контрола играна в Испания

Германци победиха Лудогорец в контрола - 1
Снимка: БТА/АР

Лудогорец загуби с 0:1 от Унион Берлин първата си контрола от лагера на отбора в Испания. Двубоят се играе на стадион "Санта Мария Поло" в Малага. Единственото попадение в мача заби Полтер през първото полувреме. До този момент Лудогорец изигра две контроли, които се проведоха в Турция. Там "орлите" паднаха от Гройтер Фюрт с 1:0 и завърши наравно 1:1 с руския Динамо Москва.

Срещата започне с положение за германците, които се възползваха от грешка на Георги Аргилашки, но в последния момент Александър Барт се намеси решително.

Отговорът на Лудогорец бе силен удар на Абел Анисе, но в аут. В 14-ата минута Унион вкара. Тогава се получи разбъркване в наказателното поле на "орлите" след изпълнение на ъглов удар и Себастиан Полтер успя да опъне мрежата на Аргилашки за 0:1.

Лудогорец можеше да изравни веднага, но Кишада от чиста позиция стреля в аут. След половин час игра с пропуск се отчете и Вандерсон.

В 36-ата минута последователно Себастиан Ернандес и Козмин Моци можеха да вкарат, но Хаас демонстрира класа и не позволи топката да посети вратата му. Малко преди края на полувремето Лудогорец създаде нов шанс, но Кишада изпусна.

Второто полувреме започна с нов шанс за разградчани, но Мисиджан стреля в аут. Последва и тупалка на Христо Златински, но до гредата. След час игра Унион можеше да забие нов гол, но Чворович се намеси решително и отрази удар на Ерол Зежнулаху. Последваха множество смени и за двата отбора, което накъса сериозно играта, а темпото падна.

В 79-ата минута Стевън Скжибски стреля опасно, но Иван Чворович спаси. До края на мача не се случи нищо запомнящо се и Унион стигна до победата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА