Last news in Fakti

8 Февруари, 2015 11:27 1 024 0

Роналдо: Трябва да забравим мача с Атлетико

  • реал мадрид-
  • роналдо-
  • анчелоти-
  • атлетико мадрид

Реал Мадрид не трябва да губи така срещу нито един отбор, заяви разочарованият португалец

Роналдо: Трябва да забравим мача с Атлетико - 1
Снимка: БТА/АР
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви, че тимът му трябва по-бързо да се отърси от разочароващото поражение с 0:4 от Атлетико. Португалецът се завърна в игра, след като пропусна поради наказание предишните две срещи на състава, но Белите бяха неузнаваеми в нападение и допуснаха една от най-тежките си загуби в последните години. 

„Реал не трябва да губи от нито един противник по подобен начин. Липсваше ни абсолютно всичко и най-вече борбеност и амбиция. Не бяхме свежи нито в психологическо, нито в техническо отношение. Нямаме обаче оправдания и трябва да забравим бързо случилото се” коментира нападателят. 

„Играхме много лошо и няма как да не бъдем разочаровани. Провалихме се във всичко – от защита до атака. Допуснахме много грешки, но все пак оставаме лидери и ще се борим до финала. Ако Барселона спечели в Билбао преднината ни ще бъде намалена на точка, но трябва да мислим позитивно” добави той. 

„Смятам, че като цяло Реал е много по-добър отбор от Атлетико и съм сигурен, че ще станем шампиони. В крайна сметка загубихме само 3 точки и вярвам, че ще успеем да се вдигнем и да преодолеем това разочарование” изтъкна Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА