15 Февруари, 2015 17:30 1 120 0

Йоветич бесен на Пелегрини

  • йоветич-
  • пвлегрини-
  • бесен

Наставникът на Сити остави черногореца извън групата за Шампионската лига

Йоветич бесен на Пелегрини - 1
Снимка: БТА/ AP

Острието на Манчестър Сити Стеван Йоветич изрази огромното си разочарование от факта, че Мануел Пелегрини извади черногореца от разширения състав на "гражданите" за Шампионската лига.

25-годишният нападател вярва, че не е заслужил с нищо подобно отношение и определи решението на чилиеца като "убийство".

"Заслужавам да играя в ШЛ. Знам това. Мениджърът ме уби с това решение. Чувствам, че заслужавах място, а и други хора са на същото мнение. Казват ми, че съм страхотен футболист, но очевидно мениджърът не мисли по този начин. Много съм разочарован. Не мисля, че това решение е добро или правилно.

Знам, че заслужавах място в списъка. Казах това на Пелегрини, но той не пожела да ме чуе. Дойдох в Манчестър Сити, за да играя в Шампионската лига. Все още не съм взел решение за бъдещето си. Ще почакам до лятото и тогава ще видим", заяви разстроеният Йоветич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА