Last news in Fakti

18 Февруари, 2015 16:14 1 077 1

Тръст „Синя България“ призова: Всички на стадиона за едно ново начало

  • тръст синя българия-
  • фенове-
  • левски-
  • нкп-
  • привърженици-
  • призив

Всеки лев от билети е жизненоважен в момента, обявиха от НКП

Тръст „Синя България“ призова: Всички на стадиона за едно ново начало - 1
Снимка: БТА

Тръст „Синя България“ и Националният клуб на привържениците на „Левски“ призоваха феновете на тима да дойдат на стадиона за мача с Хасково за Купата на България в събота.

След три дни „сините“ приемат Хасково за Купата на „Георги Аспарухов", а само шест дни по-късно играят с новака в „А“ група и за първенство.

„Заедно можем да поставим едно ново начало за любимия ни клуб, след като сме изправени пред уникалната възможност той отново да стане собственост на всички нас“, написаха от тръста на официалния си сайт.

„Освен от нас като привърженици, които го подкрепят навсякъде, Левски вече има нужда от това да бъдем и негови добри стопани. Всеки лев от билети е жизненоважен в момента, а освен това ще можем да изпитаме насладата да бъдем заедно част от неговото възраждане, което вече започна“, се казва още в обръщението.

„Националният клуб на привърженици на Левски пък е приготвил специална изненада, която ще направи връзката между привърженици и отбор още по-здрава, а присъствието на мачовете на тима много по-голямо удоволствие. Само Левски“, завършват от Тръст „Синя България“ и НКП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    Какво ново начало ве хора ? Тя както е тръгнала скоро края ще настъпи, ако не се самоизмахне Батков !