Last news in Fakti

9 Март, 2015 11:35 778 0

Литекс и Локомотив (Сф) ще гонят място в топ 3

  • литекс-
  • локомотив софия-
  • марек-
  • черно море-
  • а група

Пловдивското дерби ще се изиграе във вторник

Литекс и Локомотив (Сф) ще гонят място в топ 3 - 1
Снимка: БТА

Днес ще се изиграят два мача от 21-ия кръг на българското първенство. От 13:00 часа на стадион „Бончук” Марек приема Литекс, а в 15:30 Локомотив (София) се изправя срещу Черно море в столицата.

Литекс и „железничарите” имат по 35 точки и при победа днес ще изместят Берое от третата позиция във временното класиране.

Задачата на „оранжевите” изглежда далеч по-лесна. Те са в серия от три поредни победи и гостуват на отбор, който има общо три победи от началото на сезона. Място в топ 3 беше и поставената от треньора Красимир Балъков цел пред отбора в началото на кампанията.

Локомотив (София), който също е в серия от три поредни успеха, ще приеме Черно море. „Моряците” са осми в класирането с 28 точки, но при победа днес ще се изравнят с шестия Левски, който в неделя загуби от Лудогорец.

Вчера стана ясно, че отложеният двубой между пловдивските Локомотив и Ботев ще се изиграе във вторник от 17:30 часа.

Това съобщиха хора от ръководството на „черно-белите”, които са участвали в дълга следобедна кореспонденция с представители на Българския футболен съюз, пловдивската полиция, фирмата-носител на телевизионните права и тима на Ботев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА