Last news in Fakti

9 Март, 2015 17:41 792 0

Локомотив София победи Черно море и влезе в борбата за титлата

  • локомотив софия-
  • черно море-
  • а група

Железничарите са на 6 точки зад лидерите от Лудогорец

Локомотив София победи Черно море и влезе в борбата за титлата - 1
Снимка: БТА

Отборът на Локомотив София спечели домакинството си срещу Черно море с 2:1 в мач от
21-ия кръг на А група.

Двата отбора започнаха мача много атакуващо и още в първите минути на срещата можеше да падне гол. Първо „железничарите“ удариха гредата чрез удар на Том, а „моряците“ отвърнаха с удар с глава на Бижев от чиста позиция, който мина покрай вратата. В 17-та минута Трифонов завърши свой самостоятелен рейд с пас към Йорданов, който отбеляза за 1:0 в полза на Локомотив. Футболистите на Черно Море възстановиха равенството в 43-та минута, когато премерен удар на Коконов попадна във вратата на Митрев за 1:1.

Второто полувреме започна с натиск на домакините.  В последствие удар на Йорднаов бе избит от Чанович. В 76-та минута Генов се възползва от разбъркване в противниковото наказателно поле след центриране на Елтон и отбеляза за 2:1 в полза на Локомотив. Впоследствие Романов бе изведе сам срещу Чанович, но не успя да преодолее вратаря.

След този мач Локомотви София излиза на трето място в класирането на А група с актив от 38 точки, на 6 зад лидерите от Лудогорец. Черно море са 8-и с 28 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА