Last news in Fakti

12 Март, 2015 11:20 738 1

Баждеков: Оставане във втората шестица може да е пагубно за Левски

  • константин баждеков-
  • място-
  • левски

Според финансовия директор на сините това може да се отрази на финансовата стабилност в клуба

Баждеков: Оставане във втората шестица може да е пагубно за Левски - 1
Снимка: БТА


Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви, че евентуалното отпадане на Левски във втората шестица от плейофната фаза от А група може да бъде пагубно за клуба.

Пред „Меридиан мач“ Баждеков признава, че подобно развитие на сезона ще се отрази осезателно на бюджета и стабилността на клуба. Към момента бъдещето на „сините“ зависи от ЦСКА, тъй като ако „червените“ не загубят от Ботев Пловдив, а Левски спечели домакинството си срещу Марек, отборът от „Георги Аспарухов“ ще играе в първата шестица.

„Загубите ще са на първо място от морална гледна точка. Не подхожда на клуб като Левски да играе във втората шестица. От там нататък ще има последици от всяко едно отношение. Загубите ще са огромни, дори пагубни. Говорим за телевизионни права, продажба на билети, редуциране на тяхната цена и т.н.

На този етап въобще не ми се говори за това.  Вярвам, че Левски ще заеме едно достойно място в класирането. Лошото е, че не зависим от себе си. Абсурдно е да търсим контакт с хората от ЦСКА, за да ги надъхваме. Ние постоянно си комуникираме с колегите от „Армията“, защото имаме обща позиция по въпроса по общи въпроси, касаещи положението на двата най-големи клуба във България.  За друг контакт обаче е абсурдно да говорим, камо ли да им предлагаме пари, за да нещо."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 KAVALA

    0 0 Отговор
    И защо да не ви подхожда? Я си вижте собственика, слага от тъпи по тъпи парчета начело на отбора! Я си вижте играчите, с какво са по добри от тези на Ботев? Я си вижте успехите, в последните години няма такива! Я си вижте историята, достойна за срам, защото обирахте всички отбори и биехте пак със съдийски аванти! Само името ви е свято, но и него мърсите! Станахте за смях с претенциите, че сте отбор-ИНСТИТУЦИЯ! Институция, но каква- отборът на МВР! И пак имате наглостта да претендирате, че сте за първата шестица. Обадете се на Перукан и сие и му кажете направо, служебно да ви праща в първата шестица! Между другото Сватбата свърши 50% от работата, като изхвърли Огнянов и Чунчуков от мача с ЦСКА! Сега Попов остава да свърши другата половина!