Last news in Fakti

15 Март, 2015 21:00 757 0

Юнайтед поднесе класиката на Тотнъм

  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм-
  • класиката

Възпитаниците на Луис Ван Гаал решиха мача си за едно полувреме

Юнайтед поднесе класиката на Тотнъм - 1
Снимка: БТА/AP

Непостоянните изяви на Манчестър Юнайтед през този сезон са факт. "Червените дяволи" могат хем да бият всеки силен тим, хем да паднат от някой опашкар.

Днес случаят бе от първите и възпитаниците на Луис Ван Гаал разгромиха гостуващия Тотнъм с класическото 3:0.

И трите гола за успеха паднаха още през първата част. Маруан Фелайни (9’), Майкъл Карик (19’) и Уейн Рууни (34’) донесоха победата за тима си.

„Червените дяволи” откриха резултата още в деветата минута. Майкъл Карик изведе Фелайни в добра позиция и белгиецът с плътен удар по диагонала даде аванс на Юнайтед.

Десетина минути по-късно самият Карик удвои аванса на "червените дяволи" с попадение с глава. Той прати топката в мрежата зад Лорис с диагонален удар след разбъркване при изпълнение на корнер пред вратата на "шпорите".

Уейн Рууни отбеляза третия гол след поредица от грешки в отбраната на гостите и удар от границата на наказателното поле, с който не остави никакви шансове на Лорис. Това се случи едва в 32-ата минута от срещата.

След почивката домакините значително намалиха темпото, но въпреки това можеха да отбележат и още голове във вратата на опонента си.

С победата „червените дяволи” запазват четвъртата позиция с 56 точки, като отново са на една зад третия Арсенал, но вече са и само на две зад втория Манчестър Сити. Тотнъм пък падна до седмото място, като остава с 50.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА