Last news in Fakti

25 Март, 2015 18:55 735 0

Кандрева: Разучихме слабостите на България

  • антонио кандрева-
  • българия-
  • италия-
  • антонио конте-
  • слабости

Според Кандрева Италия е подготвена за двубоя в събота

Кандрева: Разучихме слабостите на България - 1
Снимка: БТА/ AP

Полузащитникът на Лацио и италианския национален отбор по футбол Антонио Кандрева заяви, че „адзурите“ са разучили слабостите на България.

В събота от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в София „лъвовете“ приемат „скуадрата“ в европейска квалификация, която ще е официален дебют за селекционера Ивайло Петев.

„Конте е феноменален треньор. С него правим видео анализи както на нашия отбор, така и на противника. Днес, например, разучихме слабостите на България“, сподели 28-годишният италиански национал, цитиран от Football-Italia.net.

Хърватия и Италия са лидери в нашата квалификационна група „H“ с актив от по 10 точки, следвани от Норвегия с 9 и България с 4. Според медиите на Апенините Антонио Конте може да заложи на схема 3-5-2 срещу България в събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА