Last news in Fakti

31 Март, 2015 16:34 760 0

Караньотов стартира перфектно в румънския супербайк шампионат

  • ангел караньотов-
  • мотокрос-
  • 1000-кубикови-
  • супербайк

Българинът удари конкуренцията с огромна разлика

Караньотов стартира перфектно в румънския супербайк шампионат - 1
Снимка: БТА

Един от най-добрите българи в мотокроса Ангел Караньотов започна по перфентен начин участието си в румънския супербайк шампионат, след като спечели безапелационно първия старт за сезона при 1000-кубиковите. 

Пилотът на Kawasaki задмина миналогодишния победител Каталин Казаку с впечатляваща разлика от 6.08 секунди, а в челната тройка се вмъкна и още един българин - Велислав Марков.

Караньотов навъртя всичките 16 обиколки на пистата в град Серес (Гърция) за 22:08.110 минути, което бе повече от достатъчно, за да се увенчае с успеха.

"Беше невероятен, би ги с разлика" - коментираха от щаба на българина след състезанието. Следващият кръг ще се проведе на 18-ти и 19-ти април, отново в Серес. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА