Last news in Fakti

15 Май, 2015 17:11 817 0

Киелини: Ухапването на Суарес вече е забравено

  • джорджо киелини-
  • луис суарес-
  • шампионска лига

Уругваецът го ухапа по време на Световното първенство в Бразилия

Киелини: Ухапването на Суарес вече е забравено - 1
Снимка: БТА/AP

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини заяви, че вече е забравил начина, по който бе ухапан от Луис Суарес по време на Световното първенство през миналата година, съобщи goal.com.

Италианецът ще се срещне отново с нападателя на Барселона по време на финала на Шампионската лига, който ще сблъска неговия Ювентус точно с „каталунците“. Между двамата имаше сериозно напрежение по време на мача между Италия и Уругвай в груповата фаза на Мондиала в Бразилия. Тогава Суарес ухапа Киелини, което му коства 4-месечна забрана за участие в официални мачове. По случая итлаианецът заявява:

„Случаят с ухапването вече е забравен. Когато излизам срещу Суарес виждам просто един страхотен нападател, каквито виждам, когато играя срещу Роналдо, Бейл, Бензема и Чичарито. Такива случки помагат и на двете страни замесени в тях да узреят. Мисля, че дори от негова страна няма да има нищо по-различно от огромното желание да спечели Шампионската лига.“



 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА