Last news in Fakti

16 Май, 2015 21:15 802 0

Резервите на Ювентус удариха Интер в дербито

  • интер-
  • ювентус-
  • италия-
  • серия а-
  • дерби-
  • резерви

Нерадзурите се отдалечиха от Европа

Резервите на Ювентус удариха Интер в дербито - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Интер загуби като домакин голямото дерби с Ювентус с 1:2 в мач от 36-тия кръг на италианската Серия "А". "Нерадзурите" определено могат да съжаляват за изгубените точки, тъй като гостите, които вече си осигуриха титлата в калчото, излязоха с половин състав от резервни футболисти.

Мауро Икарди даде аванс на тима от Милано в 9-тата минута, но с голове на Клаудио Маркизио от дузпа в 45-тата и на Алваро Мората в 83-тата Ювентус обърнаха развоя на срещата. 

С тази загуба Интер намали значително шансовете си за класиране в европейските клубни турнири. Момчетата на Роберто Манчини остават на 8-ма позиция с 52 точки, докато 5-тия Фиорентина е с 55 и мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА