Last news in Fakti

16 Май, 2015 21:52 1 416 0

Легендата Джерард се сбогува с "Анфийлд", Ливърпул загуби

  • ливърпул-
  • джерард-
  • сбогуване-
  • анфийлд-
  • кристъл палас-
  • загуба

Мърсисайдци отстъпиха с 1:3 на Кристъл Палас след куп съдийски грешки

Легендата Джерард се сбогува с "Анфийлд", Ливърпул загуби - 1
Снимка: Facebook/Liverpool FC

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард се сбогува с "Анфийлд роуд" . Капитанът на "червените" изигра своя последен мач за "мърсисайдци" на митичния стадион, но празникът донякъде бе развален от загубата на тима му. Ливърпул отстъпи на гостите от Кристъл Палас с 1:3 в среща от 37-тия кръг на Английската висша лига. Двубоят бе под номер 709 за Джерард с екипа на 5-кратните европейски шампиони, а головете които той е отбелязал за клуба са 185. 

Мачът започна с известен домакински натиск и това даде резултат - 1:0 в 36-тата минута след гол на Адам Лалана, но за жалост на "червените" оттук нататък всичко тръгна против тях,  не и без помощта на съдиите. В края на първата част гостите изравниха след много красив пряк-свободен удар на Джейсън Пънчиън, а през второто полувреме обърнаха тотално нещата в своя полза. Уилфред Заха направи 1:2 в 59-тата минута и въпреки че имаше засада, попадението бе зачетено от реферската комисия.

В самия край на мача главният съдия Джон Мос дори даде, меко казано, измислена дузпа за Крисъл Палас, която бе пропусната от Глен Мъри, който все пак успя да реализира трети гол за своя тим в 90-тата минута. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА