18 Май, 2015 16:57 835 0

Венци Стефанов: В Левски само плачат!

  • стефанов-
  • славия-
  • левски-
  • съдия-
  • цска

Иво Тонев и Гонзо обиждаха съдията, трябваше той да вкара гол, твърди босът на Славия

Венци Стефанов: В Левски само плачат! - 1
Снимка: БТА
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов атакува Левски, след като тимът му спечели с 3:2 гостуването на "Герена" и постигна нещо впечатляващо - три победи над този съперник в рамките на един сезон. Босът на клуба от "Овча купел" заяви, че "сините" приемат победите като даденост и когато загубят плачат повече от пострадалите от опустошителното земетресение в Непал. 
 
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев също не беше подминат от устатия Стефанов. Освен това босът на Славия не пропусна да отправи критика и към наставника на Левски Стойчо Стоев. Стефанов се пошегува и със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. 
 
"Левски приема победите като даденост. Когато загубят, плачат като да не казвам какво. Нека не ставам като един друг президент. Ще стана като Кирил Домусчиев да ме разнасяте като пръскачка из лозе", заяви с усмивка Стефанов при гостуването в Актуално студио "Дерби".
 
"Ама Левски като загуби излива повече сълзи от пострадалите от земетресението в Непал. Казаха ми, че на почивката на мача със Славия Иво Тонев и Георги Иванов са обиждали съдията. Така не се прави. Кажете ми как човек да отиде на стадиона. Стойчо Стоев и той е същият. С парите на Кирил Домусчиев е лесно. Стоеше с кръстени ръце и си мълчеше. Сега само скача и обвинява. Така е като възможностите са изравнени. Не се наливат в Левски и ЦСКА милиони както преди и се вижда всичко. Трудно е да помогнеш на Левски, трябваше съдията да вкара гол", коментира Стефанов. 
 
"Големият треньор Любо Пенев видя, че тънко побутват другите отбори. Явно има усет. А не вижда, че ЦСКА е трагичен и не може да вкара гол 20 мача", добави членът на Изпълкома на БФС.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА