Last news in Fakti

26 Май, 2015 21:56 1 075 0

Левски загря за финала с 6:0 над Марек

  • левски-
  • загря-
  • финал-
  • марек-
  • божидар краев-
  • антонио аниете

17-годишният талант на сините - Божидар Краев направи впечатляващ мач и отбеляза хеттрик

Левски загря за финала с 6:0 над Марек - 1
Снимка: БТА

Отборът на Левски завърши сезона в "А" група с изразителна победа над Марек като домакин. Без да си дават много зор "сините" се наложиха с 6:0 в мач от последния плейофен кръг на родното първенство. 

Над всички за отбора от "Герена" бе младокът Божидар Краев, който се разписа на три пъти във вратата на тима от Дупница - в 32-та, 40-тата и 57-та минути. Междувременно, седем минути след началото на втората част резултатът стана класически след точно изпълнена дузпа от страна на Борислав Цонев. 

Левски продължи да показва превъзходство над непретенциозния отбор на Марек и в 84-тата и 86-тата минути Антонио Аниете направи резултата още по-разгромен, но по-важното в случая бе, че самият той изпревари Мартин Камбуров в битката за голмайсторския приз на "А" група.

Нападателят на Локомотив (Пловдив) остана с 13 попадения, докато след днешния мач испанецът вече има 14 и е едноличен лигер при голмайсторите. 

Левски завършва сезона на 7-ма позиция, с 56 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА