Last news in Fakti

5 Юни, 2015 19:30 1 381 0

Сектор "Г": "Търпението свърши"

  • сектор г-
  • търпението-
  • свърши-
  • манджуков-
  • цска-
  • съобщение-
  • фенове

Ултрасите на ЦСКА с изявление по повод действията на мажоритарните собственици

Сектор "Г": "Търпението свърши" - 1
Снимка: Facebook, Фен клуб "Сектор Г"

Най-запалените привърженици на ЦСКА от организацията Фен клуб "Сектор Г" излязоха със съобщение, относно скорошните действия на един от мажоритарните собственици на клуба - Ивайло Манджуков. Според написаното от декларацията, Манджуков лично е обещал да присъства на днешната среща, проведена на "Българска армия", а след това "излъгал" феновете с неявяването си. 

Ето и цялото изявление, което бе публикувано в социалните мрежи:

Търпението свърши!
Позицията на Сектор "Г"...

Армейци,

Неприятният развой на събитията в нашия клуб изисква да внесем яснота за случилото се от март месец насам. Ще се спрем само на най-важните моменти, тъй като останалите са известни на всички.

С наближаването на срока за плащанията по лиценза – 31-ви март - положението в ЦСКА не изглеждаше никак розово. Беше очевидно, че мажоритарният собственик по това време г-н Александър Томов няма как да изплати или обезпечи належащите задължения. Или по друг начин казано – предлаганите от него начини включваха натрупване на още дългове. В същото време господата Манджуков и Инджов ни дадоха гаранции, че ако те поемат управлението на клуба, ще изплатят нужните суми за лиценза и ще осигурят комфортен бюджет за бъдещето. Също така беше заявено, че при новите ръководители въпросът с базите ще бъде разрешен.

В началото на април г-н Томов прехвърли акциите на представители на феновете. От тогава г-н Ивайло Манджуков беше човекът, от когото очаквахме нещата около стабилизирането на ЦСКА да се случат. В последствие през месец май стана ясно, че клубът остава без лиценз. Тогава именно г-н Ивайло Манджуков излезе с варианта за ново дружество, който всички можеха да чуят в откритата среща в баскетболната зала на ст. „Българска армия“. Отново бяха обещани и гарантирани куп неща – участие в „А“ група, стабилен бюджет, връщане на базите и т.н. Както и през април, отново многократно бяха провеждани срещи и телефонни разговори, не само с г-н Ивайло Манджуков, а и с министъра на спорта и хора от БФС. Всички те потвърждаваха думите на г-н Манджуков.

Така се стигна до 23 часа вчера, когато представители на феновете имаха поредна среща с г-н Ивайло Манджуков. На нея той заяви, че няма да може да присъства на днешното заседание, но ще изпрати пълномощник. Днес той не се появи и не отговаряше на телефона си... Всичко това можем да добавим към няколкото отменяни и отлагани събития, закъснения и т.н.

Искаме да отбележим също нещо много важно. Много хора се опитват да представят нещата така, че феновете на ЦСКА с цената на всичко искат с ново дружество клубът да участва в „А“ група и да се търсят „вратички“ в правилници и закони. Нека да е ясно, че нас не ни е страх от каквато и да е съдба – ще бъдем с ЦСКА навсякъде. Всъщност Борислав Михайлов беше този, който най-много настояваше ЦСКА на всяка цена да остане в „А“ група и уверяваше, че това е напълно възможно. Със сигурност за ЦСКА в „А“ група настояваха и много от собствениците на други клубове... В крайна сметка обаче Михайлов в последния момент е променил своето решение. А това явно обяснява и последните действия на г-н Ивайло Манджуков.

Достатъчно дълго бяхме търпеливи и наивно вярвахме на голи обещания. Подигравката с привържениците на ЦСКА не може да продължава. Даваме срок до понеделник на г-н Манджуков (и всеки друг, който има претенции към клуба) да се появи и да обясни какво се случва и какви са неговите намерения към клуба. Ако въобще има сериозни такива...!

Истината е една, дългото ни мълчание, бе заради това, че вярвахме в намеренията на настоящите управници и им бяхме дали кардбланш за действия, времето обаче изтече, а не виждаме нищо насреща, освен пълна истерия и паника около състоянието на нашия любим клуб!

От „Фен клуб Сектор Г”, „Офанзива”, „Animals”, „Varna Firm”, „Югозападна Офанзива”, „Torcida Plovdiv”, „Бригада Бургас”, „Верни” „Горди”, „RLP Пазарджик”, „USF”, „Office Boys”, „Червен Младост”, „Дивизия Монтана”, „Велики Търновци”, „Армейци Хасково”, „Ultra Front Vratza”, „Boys Vidin”, „Разград”, „Армейци Карлово”, „Червени шампиони Кюстендил”, „Vendetta Gabrovo”, „Перник”, „Command Yambol”, „Червени Шопи- Елин Пелин”, „Русе брани ЦСКА”, „U.C.S.H.”, „Армейци Кладница”, „Армейци Троян”, „Червени войни Казанлък”, „Стралджа”, „Чирпань”, „Shumen Group”, „Код червено- Стара загора”, „Фен клуб Асеновград”, „Фен клуб Попово”, „Фен клуб Радомир”, „Армейци Смолян”, „Фен клуб Костенец”, „Хората от Дефилето- Своге”, „CSKA UK- Лондон”, „UltraSSandanski”, „Red Infection” и редица други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА