Last news in Fakti

7 Юни, 2015 17:57 851 0

Бензема ще остане в Реал Мадрид

  • бензема-
  • реал мадрид-
  • агент-
  • трансфер-
  • манчестър юнайтед

Не съм се срещал с никой, а освен това Карим е щастлив в Реал, казва агентът на французина

Бензема ще остане в Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР
Карим Бензема няма намерение да напуска Реал Мадрид, обяви категорично агентът на нападателя, след като се появиха информации, че французинът може да се озове в Манчестър Юнайтед. Дори се заговори, че представителят на футболиста вече се е срещнал с вицепрезидента на Червените дяволи Ед Уудуърд, за да обсъдят потенциалния трансфер. 

„Не съм се срещал с нито един клуб в Лондон. Нито с хора от Юнайтед, нито с други. Не сме разговаряли с друг освен с Реал Мадрид” отсече Карим Джазири пред вестник „Марка”. 

„Какво ще прави Карим в Манчестър? Той е щастлив в Мадрид и не иска да напуска. Би си тръгнал само ако от Реал му кажат, че трябва да се разделят. По собствено желание това няма как да се случи. Той иска да изпълни договора си и дори да приключи кариерата си именно с екипа на Реал” добави той. 

Заговори се, че новият треньор Рафа Бенитес планира да направи тактическа промяна и да постави Кристиано Роналдо в ролята на централен нападател на мястото на Бензема, но според испанското издание от клуба са уверили французина, че той влиза в плановете му за следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА