Last news in Fakti

22 Юни, 2015 15:05 888 0

България победи с 3:0 Словакия в Баку

  • волейбол-
  • българия-
  • словакия-
  • баку-
  • европейски игри

Тодор Алексиев бе най-резултатен за българите

България победи с 3:0 Словакия в Баку - 1
Снимка: БФ Волейбол

Българският национален отбор по волейбол разгроми с 3:0 гейма Словакия на Европейските игри в Баку.

В последния си двубой от група „B“ възпитаниците на Николай Желязков не оставиха шансове на съперниците си, като спечелиха отделните части с 25:14, 25:17. 25:19 за по-малко от час и половина игра.

Четирима от българските национали завършиха с двуцифрен точков актив – Тодор Алексиев (14 точки), Жани Желязков и Валентин Братоев с по 13, Николай Николов – 12 точки.

Така България се изкачи на второто място в групата си с 11 точки от пет мача – с една по-малко от лидера Германия. Последният мач в групата е между тимовете на Русия и Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА