Last news in Fakti

22 Юни, 2015 19:55 961 0

„А“ група ще стартира на 18 юли

  • а група-
  • бфс-
  • сезон-
  • 18 юли-
  • българско първенство-
  • цска-
  • локомотив софия

ЦСКА, Локомотив (София), Марек и Хасково няма лиценз за професионалния футбол

„А“ група ще стартира на 18 юли - 1
Снимка: БТА

Новият сезон в „А“ група ще стартира на 18 юли. Това стана ясно след заседание на Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз.

Членовете на Изпълкома разгледаха проведената лицензионна процедура за новия шампионат и констатираха решенията на Лицензионната и Апелативната комисии, които оставиха първенството с 10 отбора.

При това положение 10-те тима ще се състезават помежду си в 36 кръга (по 4 мача между тях), като няма да има плейофи.

От БФС съобщиха, че ЦСКА, Локомотив (София), Марек и Хасково няма лиценз за професионалния футбол. От страна на „армейците“ няма внесени документи за разглеждане.

По традиция Българският футболен съюз гласува финансирането на отбора на футболистите без договори – инициатива, която се прави всяка година съвместно с Асоциацията на професионалните футболисти. Гласуван бе и съставът на постоянните комисии към БФС, в който няма съществени промени. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА