Last news in Fakti

23 Юни, 2015 18:30 2 236 0

Павел Колев е новият заместник-изпълнителен директор на БФС

  • павел колев-
  • новият-
  • заместник-
  • директор-
  • бфс
Павел Колев е новият заместник-изпълнителен директор на БФС - 1
Снимка: bfunion.bg

Павел Колев бе назначен за заместник-изпълнителен директор на Българския футболен съюз след заседанието на Изпълнителния комитет на 22 юни, съобщиха от официалния сайт на организацията.

Досегашният шеф на отдел "Връзки с обществеността и медии" ще координира международната дейност на федерацията и маркетинга. Павел Колев ще работи в синхрон с другия заместник-изпълнителен директор Антон Попов, който отговаря за първенствата и турнирите в системата на БФС, както и с изпълнителния директор Борислав Попов.

Като ръководител на отдел "Връзки с обществеността и медии" на работа в БФС е привлечен журналистът Йордан Грозданов. Промените в организационната структура на БФС влизат в сила от 01.07.2015 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА