Last news in Fakti

25 Юни, 2015 12:56 1 340 0

Несебър посреща балканския елит по джетски

  • несебър-
  • джетски-
  • домакин-
  • елит-
  • балкански-
  • николай димитров-
  • велико сукало

Едно такова Балканско първенство ще донесе на България само положителни неща

Несебър посреща балканския елит по джетски - 1
Снимка: Wikipedia

Община Несебър най-вероятно ще е домакин на Балканския шампионат по джетски, който ще се проведе в средата на септември месец.

В морския град се състоя среща между кмета Николай Димитров и президента на Балканската федерация по джетски Велико Сукало. На срещата бяха обсъдени възможностите в Несебър  да акостират най-добрите състезатели по джетове на Балканите, с което България да се легитимира на световната карта при водните спортове.

Кметът Николай Димитров е категоричен, че ще направи всичко възможно домакин на  Балканския шампионат по джетове през тази година да бъде Несебър, като е сигурен, че това ще спомогне още повече туристи от всички краища на света да посетят България, съобщиха от Jetski.bg.

На срещата присъства и шампиона на България по джетски за миналата година, състезателят на Съни Бийч Джетски Рейсинг - Кристиян Киров. Той беше и единствения наш представител на Световното първенство в Тайланд през миналата година, като се класира сред най-добрите 10 в света.

Киров е категоричен, че едно такова Балканско първенство ще донесе на България само положителни неща и се надява шампионата да се превърне в празник за любителите на високите скорости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА