Last news in Fakti

25 Юни, 2015 18:04 1 482 0

Вижте как Хара бръкна с пръст отзад на Кавани (ВИДЕО)

  • хара-
  • бръкна-
  • кавани

Това бе една от най-скандалните ситуации в тазгодишното издание на Копа Америка

Вижте как Хара бръкна с пръст отзад на Кавани (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube


Една от най-спорните ситуации в 1/4-финалния мач от турнира Копа Америка между Уругвай и Чили беше червеният картон за звездата на урусите Единсон Кавани.

Първоначално изглеждаше така, сякаш Кавани удря през лицето бранителят на чилийците Гонсало Хара. Постъпката на нападателя  изглеждаше ужасна, но се оказва, че на Хара му е било дори малко, това което му направи Кавани, съобщава „The Telegraph”.

Кадри от близо показват как Хара си позволява да бръкне с пръсти в задните части на противниковия играч. Всичко това се случи в 63-та минута, но остана незабелязано от главния съдия на срещата. Камерите на стадиона обаче запечатаха момента с провокацията на бранителя.

Впоследствие Чили спечели мача с 1:0 след гол в 83-та минута.

Уругвайският треньор Оскар Табарес е видял цялата ситуация. Той заяви:

„Може да направите преглед на снимките и на видеото. Всичко е очевидно. Разбирам защо главният рефер не е видял ситуацията, но не разбирам защо страничният не отреагира. Той трябваше да се види какво се случва.“

Жертва на Хара е ставал и Луис Суарес, който през 2013 г. беше издърпан за гениталиите от чилиеца.

На полуфиналите на турнира Чили ще играе с победителя от двойката между Боливия и Перу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА