Last news in Fakti

29 Август, 2021 11:15 7 057 1

Роналдо взима номер 7 в Манчестър Юнайтед

  • роналдо-
  • номер-
  • манчестър юнайтед-
  • кавани-
  • завръщане

Ако номер 7 не е наличен, тогава петкратният носител на Златната топка може да вземе №28

Роналдо взима номер 7 в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо все още може да си върне емблематичната фланелка с №7 в Манчестър Юнайтед при завръщането си на „Олд Трафорд“. Португалецът напусна „червените дяволи“ през 2009 година, но сега Манчестър Юнайтед се договори с Ювентус за неговия трансфер.

36-годишният футболист почти сигурно ще потърси обратно фланелката с №7. Този номер е носен от множество легенди на отбора като Джордж Бест, Ерик Кантона и Дейвид Бекъм. В момента е зает от Единсон Кавани.

Но Роналдо все още може да си го върне поради вратичка в правилника, тъй като Кавани все още не се е появил в игра за Манчестър Юнайтед във Висшата лига през този сезон.

Въпреки това, ако номер 7 не е наличен, тогава петкратният носител на Златната топка може да вземе №28, който е наличен. Това беше номерът му по време на единствения му цял сезон в Спортинг Лисабон, преди да се присъедини към Манчестър Юнайтед през 2003 година.

Роналдо също преди това е обличал фланелката с №9 в първата си година в Реал Мадрид през 2009 година, тъй като тогава Раул държеше №7.

Ще бъде доста странно, ако Роналдо играе без своя подпис CR7, който през годините се свързва с редица продукти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А така

    2 1 Отговор
    Ще се отвори вратичка в правилника, нали трябва да дойдат повечко 💵 от фланелки.