Last news in Fakti

8 Юли, 2015 21:56 781 0

Туран: Ще ми е тежко да не играя

  • туран-
  • барселона-
  • забрана-
  • галатасарай

Ще тренирам здраво, докато изтече наказанието, каза Арда Туран

Туран: Ще ми е тежко да не играя - 1
Снимка: БТА/АР
Новото попълнение на Барселона Арда Туран вероятно ще бъде преотстъпен на родния си клуб Галатасарай до януари, когато изтича забраната от ФИФА за картотекиране на нови играчи. Халфът има оферта да играе като преотстъпен и от другия истанбулски гранд Фенербахче.
 
Туран бе привлечен в Барса от Атлетико Мадрид за сумата от 34 милиона евро плюс допълнителни 7 милиона евро като бонуси при определени постижения от страна на играча. ФИФА забрани трансферите на Барселона за два трансферни прозореца заради нарушаване на правилата при трансфери на непълнолетни футболисти.
 
Поради тази причина Туран няма право да играе за каталунците до януари 2016 година.
 
"Ще бъде тежко, ако не играя шест месеца, но по-важното е, че вече съм футболист на Барса. Ще тренирам здраво, докато изтече наказанието и ще бъда напълно подготвен за дебюта ми през януари. Надявам се да помогна на отбора отново да спечели всички трофеи", каза Арда Туран в интервю за испанско радио.
 
28-годишният турски национал определи като "сбъдната мечта" да бъде в един отбор с Лионел Меси, Неймар и Андре Иниеста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА