Last news in Fakti

12 Юли, 2015 15:17 699 0

Волейболистите започват подготовка за Европейското през август

  • волейболисти-
  • започват-
  • подготовка-
  • европейско-
  • август
Волейболистите започват подготовка за Европейското през август - 1
Снимка: FIVB

След приключване на участието на мъжкия национален отбор по волейбол на България в Световната лига, селекционерът Пламен Константинов разкри в интервю, предадено от БФ Волейбол, как ще протече подготовката за следващото голямо събитие в календара за тази година - Европейското първенство за мъже , на което сме домакини съвместно с Италия.

Ето какви са плановете за подготовката:

„Ще почиваме до средата на август. След това започваме подготовка за Европейското първенство. Подготовката обаче ще бъде разделена и някои от състезателите ще се готвят по индивидуален план.”

„Първата част от подготовката за Европейското ще се състои в София. След това ще искаме да направим два последователни лагера. Много е вероятно единият от лагерите да е на Белчекев. Вторият трябва да се уточни. Искам да останем извън София за втория лагер. В столицата ще се завърнем, когато е възможно да тренираме в Арена Армеец. Тогава ще търсим и съперници за контролни срещи. ”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА