Last news in Fakti

15 Юли, 2015 13:53 626 0

Димитър Пенев бе награден за 70-годишнината си

  • димитър пенев-
  • цска-
  • златна топка-
  • награда-
  • юбилей

Треньор номер една на България за миналия век ще бъде поздравен и на Армията

Димитър Пенев бе награден за 70-годишнината си - 1
Снимка: БТА

Димитър Пенев получи „Златна топка“ за изключителен принос към българския футбол и във връзка с неговата 70-годишнина.

Треньор номер едно на XX век благодари за наградата, а юбилеят му ще бъде отбелязан по-късно днес и с тържество на „Българска армия“.

Наставникът, извел България до четвъртото място на световното първенство през 1994 година, коментира вчерашната загуба на българския шампион Лудогорец от Милсами:

„Лошо, много лошо. Трябваше да има поне някаква игра от Лудогорец. Бърка се нещо в момента“, заяви Пенев.

Димитър Пенев коментира по колоритен начин и селекцията на ЦСКА, който от следващия сезон ще играе във „В“ група с амбицията да налага български състезатели:

„Селекцията е задача на треньорите. Въпросът без или с чужденци е много обширен. Значи нашите да не излизат в Европа, да си седят на границата и да станат граничари“, заяви Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА