Last news in Fakti

23 Юли, 2015 10:35 690 0

Мартин Петров: Няма да се връщам в ЦСКА

  • мартин петров-
  • връщам-
  • цска

Той обеща, че ще помага на отбора

Мартин Петров: Няма да се връщам в ЦСКА - 1
Снимка: БТА/AP


„Няма да се връщам в ЦСКА или в българския футбол.“, това заяви Мартин Петров по повод слуховете, че възнамерява да играе за „червените“ във В група.

Пред „Стандарт“  бившият национал и футболист на „червените“ и Манчестър Сити заяви, че вече е сложил край на кариерата си и не възнамерява да я подновява.

„Сложих край след 17 години. Смятам, че са достатъчни във футбола. Направих достатъчно, когато преди година се завърнах в ЦСКА и помогнах толкова, колкото ми позволяваха силите. Това е ЦСКА, но ще е прекалено за името, което съм градил с години да играя във В група. Винаги ще помагам с каквото мога на отбора. Правя го и в момента. Приятел съм и с треньорите Ицо, Владо и Иво.  Искам да предам настроение на младите момчета и да им вдъхна кураж.

Играл съм във В група и знам, че за ЦСКА ще трудно. Тогава бях играч на Ботев Враца, който беше голям отбор за този ешалон. Всички се хвърляха срещу нас с тройни сили.  Представям си какво ще е срещу ЦСКА. Съвсем различно ще е от А група. Смятам, обаче, че отборът ще успее.“, заяви Петров. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА