Last news in Fakti

22 Август, 2015 21:26 781 0

Серия А започна с равенство

  • серия а-
  • верона-
  • рома-
  • янкович-
  • флоренци

Рома и Верона не успяха да се победят

Серия А започна с равенство - 1
Снимка: БТА/АР
С равенство 1:1 между Верона и Рома започна новия сезон в италианската Серия „А”. Бошко Янкович (61) вкара първия гол за новата кампания, а Алесандро Флоренци (66) изравни за гостите от Рим. 
 
„Вълците” от Рим бяха по-активни, но и домакините от града на Ромео и Жулиета имах по-чисти положения през първата част, в която обаче попадения не бяха реализирани. 
 
След почивката в 61-ата минута Бошко Янкович вкара първия гол за този сезон в Калчото и даде преднина на домакините след асистенция на Халфредсон. Пет минути по-късно новото попълнение на гостите Един Джеко изведе Алесандро Флоренци, който възстанови равенството. 
 
В самия край на мача Рома можеше да стигне и до пълен обрат, но след удар на Миралем Пянич и чудесна намеса на вратаря Рафаел топката се отби в страничната греда и излезе в ъглов удар. Финалният натиск на гостите не даде резултат и те си тръгнаха от Верона само с точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА