23 Август, 2015 19:53 917 0

ЦСКА отново мачка във "В" Група

  • цска-
  • чепинец-
  • в група-
  • галчев-
  • йорданов-
  • головодов

Армейците се разправиха набързо с Чепинец Велинград

ЦСКА отново мачка във "В" Група - 1
Снимка: БТА
ЦСКА не остави никакъв шанс на Чепинец Велинград, разнищвайки го с 7:0 на стадион "Българска армия" през около 4000 зрители. Мачът беше от 3-ия кръг на Югозападната "В" група, а след него "червените" продължават с пълен актив от точки, след като преди това разбиха с по 3:0 Струмска слава и Септември София.
 
Костадин Хазуров и 17-годишният Павел Головодов се отчетоха с по два гола за "армейците", Йордан Йорданов, и Борис Галчев се разписаха по веднъж, а след почивката и Самир Аясс записа името си сред голмайсторите.
 
Така "червените" вече имат 9 точки и са убедителни лидери. В сряда те ще играят със Септември от Купата на България, като срещата ще се състои на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда".

В началните минути на днешния мач ЦСКА наложи тотален натиск и още във 2-ата минута пред Самир Аясс се откри великолепна възможност да вкара гол, но със сетни сили вратарят Георгиев спаси шута му. 5 минути след това Аясс открадна топката и навлезе в наказателното поле, където беше спънат. Главният съдия Петър Доровски без да се замисля отсъди дузпа, а Хазуров беше точен от бялата точка за 1:0.

Само 120 секунди по-късно столичани удвоиха преднината си. Александров центрира от фаул, нападателят беше оставен непокрит и с глава направи 2:0. Пълният контрол на ЦСКА продължи и в 12-ата минута преднината стана класическа след премерен удар в горния ъгъл на Йордан Йорданов от границата на наказателното поле.
 
След малко повече от половин час игра домакините поведоха с 4:0. Тогава Мамалов проби отдясно и центрира, вратарят на Чепинец изби прави в краката на Головодов, който нямаше как да сбърка на опразнената врата.
 
Шест минути преди края на полувремето гостите от Велинград получиха пети гол. Борис Галчев изпълни перфектен фаул, при който прехвърли стената и матира Георгиев.

Пет минути след подновяването на играта резилът за Чепинец стана пълен. Аясс изведе Головодов в наказателното поле, последният стреля, получи се коварен рикошет, след който топката се озова в мрежата за 6:0. После ЦСКА значително намали оборотите и до края вкара само един гол, дело на Аясс в 85-ата минута. Юношата на "червените" се възползва от центриране по земя на Хазуров и от 12 м оформи крайното 7:0.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА