Last news in Fakti

25 Август, 2015 18:29 872 0

Реал Мадрид не пуска Бейл в Юнайтед

  • бейл-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • ияраменди

Мадричани отрязаха мераците на Манчестър Юнайтед за крилото

Реал Мадрид не пуска Бейл в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР
Английският гранд Манчестър Юнайтед продължава да удря на камък с опитите си да привлече класен атакуващ футболист. След като Челси им открадна Педро под носа, "червените дяволи" се насочиха към друг футболист на Барселона – Неймар. Каталунците обаче са категорични, че не искат да се разделят с бразилската звезда.
 
Интересът на Юнайтед към крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл не е тайна за никого. Поредният опит на клуба да привлече уелския национал отново се оказа неуспешен. Според Daily Mail, "белият балет" е отказал оферта за него на стойност 85 милиона паунда.
 
В същото време в Испания съобщиха, че Реал е готов да върне Асиер Ияраменди на Реал Сосиедад на загуба. Очаква се баските да вземат халфа за 10 или 12 милиона евро, като преди две години столичани платиха за него 40 млн. евро.
 
Ияраменди обаче така и не успя да се наложи на "Сантяго Бернабеу", а след привличането на Матео Ковачич от Интер, едва ли ще помирише терен. Ювентус също следи ситуацията с баския халф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА