Last news in Fakti

17 Септември, 2011 20:30 1 125 0

ЦСКА едноличен лидер след шеста поредна победа

  • цска-
  • берое-
  • илиев

"Армейците" победиха с минималното 1:0 Берое в Стара Загора и запазиха стопроцентовия си актив от началото на сезона

 

Това бе шести пореден успех за ЦСКА и те ще останат еднолични лидери в класирането и след този кръг. Берое от своя страна е на обратния полюс и е в зоната на изпадащите без спечелена точка до момента, като единствено Светкавица се представя по-зле от тях. 
 
"Зелено-белите" не успяха да реализират шансовете си пред близо 7000 зрители и новия си собственик в лицето на "ТЕЦ Марица Изток 2" ЕАД, съобщава БГНЕС. Единственият гол в мача реализира Янис Зику в 35-та минута, а на два пъти и гредата спасяваше домакините.
 
Възпитаниците на Илиан Илиев се опитаха да изравнят в края на двубоя, но не успяха и записаха шестата си поредна загуба. След края на мача наставникът на старозагорци заяви, че отборът му е заслужавал поне точка и остро изрази разочарованието си от съдията Антон Генов. 
 
„Отборът ми се опита да играе, не заслужаваше да загубим, имахме 2 дузпи. Антон Генов ще извади от 100 кладенеца вода. Три пъти го удря Стоянов топката, но не е дузпа, по не знам каква причина. Има още една ситуация, в която Веско Пенев беше задържан с ръце и също можеше да се отсъди, но срещу ЦСКА няма как да се свирят тези ситуации“, каза Илиев.
 
В другите срещи, играни днес, Видима победи Раковски (1:0), Черноморец очаквано взе три точки от гостуването на опашкаря Светкавица (0:3), а Монтана изпусна на свой терен Локомотив Пловдив (2:2)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА