Last news in Fakti

31 Август, 2015 14:29 1 444 0

Борнемут с нова оферта за Бербатов

  • бербатов-
  • борнемут-
  • заплата-
  • бонуси

Английският тим иска българина, но му предлага ниска заплата

Борнемут с нова оферта за Бербатов - 1
Снимка: БТА/АР
Голмайстор №1 в историята на националния отбор Димитър Бербатов е получил оферта от новака в английската Висша лига Борнемут, твърди "Сън". Според изданието, клубът е предложил заплата на българина от 20 000 паунда седмично. За сметка на това обаче бонусите за изиграни мачове и голове ще бъдат много високи.
 
За втори път през лятото Борнемут се опитва да привлече бившия нападател на Монако и Манчестър Юнайтед. По-рано стрелецът отклони офертата, а от клуба заявиха, че не могат да му плащат високо възнаграждение, защото ще разцепят съблекалнята.
 
Интерес към голмайстора на Висшата лига от сезон 2010/11 проявяват още Галатасарай, Сион и Сампдория.
 
34-годишният Бербатов е свободен агент и затварянето на трансферния прозорец довечера няма да окаже влияние за бъдещето му.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА