16 Септември, 2015 12:25 1 065 0

Левски с нов рекламодател

  • левски-
  • рекламодател-
  • баждеков

Константин Баждеков изказа личните си благодарности от постигнатото споразумение за партньорство

Левски с нов рекламодател - 1
Снимка: levski.bg

Левски представи своя нов рекламодател и партньор - европейския технологичен концерн за строителни дейности STRABAG, съобщават то официалния сайт на клуба.

Договорът между двете страни е за една година с възможност за удължаването му с още 2 години. Чрез това партньорство от Strabag имат за цел да увеличат популярността си в България като в същото време допринесе затова Левски да се върне oтново на върха.

STRABAG ще бъде основен рекламодател на клуба като първоначално фокусът ще е върху първия отбор, но от компанията имат желание да съсредоточат усилия и върху детско-юношеската школа на клуба.

На специална пресконференция членът на борда на директорите на STRABAG – Австрия Херберт Крутина сподели своето задоволство от постигнатото споразумение за партньорство и изрази надеждата си за много бъдещи успехи във взаимоотношенията с клуба.

"Предлаганите от нас услуги обхващат всички сектори на строителната индустрия. Ние създаваме добавена стойност за възложителите с помощта на нашите специализирани звена, които интегрират и носят отговорност за най-различни видове услуги. Благодарение на ангажираността на нашите 73 000 сътрудници ние сме едно от малкото предприятия, които са в състояние да предложат услуги от целия спектър на строителството", заяви отговарящият за дейността на компанията в югоизточна Европа директор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА