Last news in Fakti

1 Октомври, 2015 06:00 1 145 0

ХИК Хелзинки ще бие Мариехамн

  • хик хелзинки-
  • мариехамн-
  • вейкауслига

Гостите имат превес в директните двубоi, по-напред са в класирането и като цяло са по-класния от двата тима

В навечерието на вторите мачове от груповата фаза на Лига Европа, ние поглеждаме към по-малко популярната Вейкауслига, която обаче може да се окаже мого печеливша за познавачите й при спортните залагания.

В мач от 30-ия кръг на настоящият сезон в елита на Финландия се срещат тимовете на ИФК Мариехамн и ХИК Хелзинки. Двубоят е с начален час 18:30 ч.

Домакините се намират на 6-то място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 39 точки, натрупани след 9 победи, 12 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 29 двубоя са вкарали 27 попадения в противниковата врата и са допуснали 30 попадения в мрежата си.

На домашна сцена отборът има 14 срещи досега, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 15-18.

Гостуващият състав на ХИК Хелзинки е трети в таблицата с временното класиране с актив от 46 точки, постигнати след 12 победи, 10 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи е вкарал 36 попадения в противниковата врата и е допуснал 29 попадения във вратата си.

Навън тимът има 13 двубоя, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 5 загуби, вкарал е 12 попадения в противниковата мрежа и е получил 18 гола в мрежата си.

В директните двубой ХИК е тотален господар и в последните 11 мача между двата тима е излизал 9 пърти победител, с едно равенство. Единствено послената среща завърши трагично за тима от Хелзинки, като ъой бе разгромен след 1:5. В този двубой обаче нямаше сериозен залог и отпускането бе факт.

Ние от екипа на Факти.бг прогнозираме нов силен двубой на ХИК и победа поне с един гол. Коефициента е повече от щедър - 2.40. Съветваме Ви да опитате този мач, а не да се хвърляте на дербитата от ЛЕ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА