Last news in Fakti

1 Октомври, 2015 09:42 1 239 0

Станимир Стоилов: Исторически мач за Казахстан

  • станимир стоилов-
  • казахстан-
  • астана-
  • исторически-
  • шампионска лига-
  • галатасарай

Астана завърши наравно 2:2 с Галатасарай

Станимир Стоилов: Исторически мач за Казахстан - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Астана Станимир Стоилов определи вчерашния двубой срещу Галатасарай като исторически за клуба и за Казахстан.

Отборът завърши 2:2 с турците във втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига и стана първият казахстански тим, печелил точка в „лигата на богатите“.

„Това беше исторически мач за Астана и за цялата страна. Опитах се да успокоя футболистите и да им кажа да играят както в местното първенство – атакуващ и комбинативен футбол. Имаме добри играчи, но трябва да работим много, за да постигнем успехи“, заяви Станимир Стоилов, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

В следващия си мач от Шампионската лига Астана приема Атлетико (Мадрид) – двубоят е на 3 ноември.

Станимир Стоилов успя за втори път да класира свой отбор в груповата фаза на ШЛ, след като през 2006 година игра в най-престижния клубен турнир с Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА