Last news in Fakti

16 Октомври, 2015 10:29 684 0

Берлускони разкритикува Михайлович

  • берлускони-
  • михайлович-
  • тактика-
  • милан

Милан се нуждае от повече тактическа дисциплина, заключи босът на росонерите

Берлускони разкритикува Михайлович - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Милан Силвио Берлускони разкри в автобиографията си, че никога не се е бъркал в решенията на треньорите си, но последното му изказване не звучи точно така. Бизнесменът взе отношение за методите на Синиша Михайлович като заяви, че „росонерите“ се нуждаят от повече тактическа дисциплина.

Според „Ла Стампа“ Берлускони е направил този коментар по време на среща с членовете в политическата си партия Форца Италия.

„Михайлович е страхотен треньор, знае как да се оправя с играчите, но Милан се нуждае от повече тактика в момента“, казал Берлускони пред съпартийците си.

Критиката идва в подкрепа на другите аргументи против Михайлович. В Италия се говори усилено, че Милан трябва да оправи проблемите си в защита, за да мисли за нещо сериозно този сезон.„Росонерите“ са в серия от две поредни загуби, включително 0:4 от Наполи в последния кръг, а в събота гостуват на Торино.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА