Last news in Fakti

20 Октомври, 2015 11:57 941 2

БФС иска да остави на поста Ивайло Петев

  • бфс-
  • михайлов-
  • петев-
  • национален отбор

Президентът на БФС Борислав Михайлов подкрепя треньора, въпреки провалите в последните мачове

БФС иска да остави на поста Ивайло Петев - 1
Снимка: БТА

Националният селекционер Ивайло Петев се ползва с пълната подкрепа на президента на БФС Борислав Михайлов. Боби повече от месец няма публични изяви, но е заявил пред свои приятели и приближени, че държи на всяка цена 40-годишният специалист да остане начело на България, пише "7 дни спорт".

Както е известно, Петев беше подложен на кръстосан огън в последните седмици след пораженията от Норвегия, Италия и Хърватия. Михайлов, който така и не излезе публично да защити треньора, се застъпил за него в лични разговори. Очаква се дебат в Изпълкома на БФС да има след около месец, когато приключи и последния ни мач за 2015 година. Очаква се в средата на следващия месец нашите да имат контрола срещу тим, който ще играе на европейското първенство във Франция.

Твърди се, че Борислав Михайлов е използвал свои заместници в БФС, както и приближени, които да сондират мненията на футболистите от националния отбор. Някои от шефовете в централата са питали различни играчи какво мислят за селекционера и дали са доволни от неговата работа. Всички в един глас са отговорили категорично, че Петев е най-добрият вариант за националния тим. На всичкото отгоре в последния си мач нашите показаха доста прилична игра срещу Азербайджан и биха категорично с 2:0.

Самият Боби Михайлов гледал на Ивайло Петев като на идеалния дългосрочен вариант за националния отбор. Президентът на БФС не спирал да изтъква страхотната работа, която свърши младия специалист в Лудогорец.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кибик

    1 0 Отговор
    Послушен, удобен, изпълнителен, не създава проблеми, това са все качества които са много важни за треньора и особено се ценят от БФС с пожизнения си шеф
  • 2 къртица

    1 0 Отговор
    Няма значение кой ще е треньор,

    стига мениджъри и от БФС, да не му избират състава....

    Избира ли треньора играчи във форма, ще има прогрес.
    Във футбола няма млади и стари, има можещи и неможещи.

    Я, го вижте "дъртия" Камбуров...всеки мач, гол или голов пас, защо не е викан?
    Има и други пренебрегвани играчи в топ форма...