Last news in Fakti

23 Октомври, 2015 14:15 837 0

В Англия: Меси ще дойде на Острова през 2017-та

  • меси-
  • барселона-
  • данъци-
  • англия-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • челси

Аржентинецът води преговори с три големи клуба в Англия

В Англия: Меси ще дойде на Острова през 2017-та - 1
Снимка: БТА/АР

Аржентинската звезда и смятан от мнозина за най-добър футболист в света – Лионел Меси, ще заиграе във Висшата лига на Англия през 2017 година. Това твърди „Сън”, като допълва, че вече се водят разговори с три клуба. Според авторитетното издание, аржентинецът е дал "положителни знаци за евентуално бъдещо развитие" при разговорите с представителите на клубовете.

Вярва се, че заинтересованите отбори от подписа на Меси са тези, които имат и най-големи финансови възможности - Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси. 

Според вестника, причината аржентинецът да се замисля за напускане на родния си клуб, е натискът от данъчните в Испания. Той ще трябва да се яви на процес по обвинения за укрити данъци и това все повече го изнервяло. Меси е обвързан с Барселона до 2018 г., а клаузата за преждевременното прекратяване на контракта му е 250 млн. евро. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА